12 Ekim 2011 Çarşamba

Kitap ve Kıyafet Kampanyası

Serenay Sarıkaya Kiminle Beraber ?
ads

AKSİYON GAZETESİ ~ ELEVEN Ekim 2011 ~ GENEL, YAŞAM, YEREL HABER

Çubuk’ta Kitap ve Kıyafet Kampanyası

Çubuk’ta ikinci el kıyafet ve kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Hasan Dostay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi Halkla İlişkiler biriminin başlattığı kampanya için ilçe halkından destek beklediklerini söyledi.

Dostay, toplanan kıyafetlerin yine bu birim tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine verildiğini kaydederek, “Kitap değişim kampanyasında ise kullanılmayan kitaplar kitap değişim dolabına bırakılıyor. Buradan üyeler istediklerini alıyor. Böylece ikinci el kitapların üyeler arasında ihtiyaçlara göre değişimi sağlanıyor” dedi.

Yalnızca eğitsel ve kültürel alanlardaki faaliyetler ile değil sosyal sorumluluk projeleriyle de üyelerine ve tüm Çubuk halkına hizmet etiklerini kaydeden Dostay, “Kurum olarak ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi görmekten mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen kitap ve ikinci el kıyafetleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vererek aracı oluyoruz. Yani vatandaşlarımızdan geleni yine vatandaşlarımıza veriyoruz. Bu kampanyamıza tüm vatandaşlarımızın destek olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

haberler.com

Related posts:

Çubuk Turşusu Yok Satıyor

Çubuk Kıbrıs Caddesinde Ramazan Eğlencesi

Oyuncu Enver Akbaş 18 Ameliyat ile Yüzünü Değiştirdi

ads

Etiketler: aile, aile yaşam, ankara, ankara büyükşehir belediyesi, çubuk aile yaşam, çubuk aile yaşam merkezi, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Hasan Dostay, Dedi, Destek, Diye, Gelen, Hasan, Hizmet, Ikinci El, Kitap, Kitap değişim kampanyası, Kitap ve Kıyafet Kampanyası, Kitaplar, Kurum, Mutluluk, Sosyal, Yapan

Serenay Sarıkaya Frikik
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Serenay Sarıkaya Sette Frikik Verdi01 ADANA SU41 KOCAELİ SU02 ADIYAMAN SU42 KONYA SU03 AFYONKARAHİSAR SU43 KÜTAHYA SU04 AĞRI SU44 MALATYA SU05 AMASYA SU45 MANİSA SU06 ANKARA SU46 KAHRAMANMARAŞ SU07 ANTALYA SU47 MARDİN SU08 ARTVİN SU48 MUĞLA SU09 AYDIN SU49 MUŞ SU10 BALIKESİR SU50 NEVŞEHİR SU11 BİLECİK SU51 NİĞDE SU12 BİNGÖL SU52 ORDU SU13 BİTLİS SU53 RİZE SU14 BOLU SU54 SAKARYA SU15 BURDUR SU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder