11 Ekim 2011 Salı

Özden ABD’den Döndü

Serenay Sarıkaya Kiminle Beraber ?
ads

AKSİYON GAZETESİ ~ ELEVEN Ekim 2011 ~ GENEL, YEREL HABER

Özden ABD’den Döndü

ABD’den dönen Çubuk Belediye Başkanı Lokman özdene ilk ziyareti ilçede özel bir yurtta kalan öğrenciler yaptı.

lokman ozden

Alınan bilgiye göre, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ile Çubuk’ta bulunan Anadolu Liselerini kazanarak Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu illerinden gelip Özel Rasim Çelik Öğrenci Yurt’unda ücretsiz olarak kalan ve ihtiyaçları ilçe esnafı tarafından karşılanan yaklaşık 15 öğrenci Başkan Özden’i makamında ziyaret etti.

Özel Rasim Çelik Öğrenci Yurt Müdürü Yunus Gül, esnaf temsilcisi Veysel Söğüt ile yaklaşık 15 öğrencinin hazır bulunduğu ziyarete Başkan Özden, öğrencilerin Çubuk’u tercih etmelerinin ilçeleri açısından anlamlı olduğunu söyledi.

İlçelerinin her bakımından çok iyi olduğunu ve öğrencilerin de eğitimlerini sağlıklı bir şekilde yapabilecekleri bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Özden, öğrencilerin ilçelerine getiren ve onlara eğitim konusunda destek olan eğitim gönüllülerine teşekkür etti.

Eğitime yapılan desteğin hem bu dünya için hem de ahiret için en büyük yatırım olduğunun altını çizen Başkan Özden, eğitim alanında ilçede yaptıkları faaliyetleri anlattı. Bir memleketin bir ülkenin kalkınması ve huzur içerisinde yaşaması için en önemli çalışmanın eğitim olduğunu vurgulayan Başkan Özden,

“Biliyoruz ki, milletimizin ve ülkemizin kalkınmasını istiyorsak, memleketimizde huzur olsun, barış oldun, kardeşlik olsun istiyorsak, insanlarımız bir birlerine güzel duygular içerisinde baksınlar istiyorsak, mutlak suretle bizler eğitime ağırlık vermemiz gerekiyor. Eğitime gönül ve omuz veren herkese binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.

Son zamanlarda üst üste eğitimcilere yönelik üzücü olaylar yaşandığını hatırlatan Başkan Özden, “Bazı kötü niyetli insanlar biliyorlar ki eğitim onların elindeki kitleyi ellerinden alacak. Eğitim bu tür terör olaylarını bitirecek. Onlarda bunun farkına vardılar ki, şimdi eğitimcilere ve insanlara hizmet edenlere yöneliyorlar. Sizler yarın iyi okuduğunuz zaman, iyi bir mevkiye geldiğiniz zaman zaten kendi duruşunuzla o terör olaylarına cevap vermiş olursunuz. Sizlerin sayısı arttıkça bu memlekette terör olayları kendiliğinden bitecek” diye konuştu.

Öğrencilerle tek tek tanışan ve herhangi bir isteklerinin olup olmadığını soran Başkan Özden’e, öğrenciler de çiçek takdim etti.

Related posts:

* Başkent Ankara’da Elektrik Kesintisi

Çubuk’a Süper Yeni Halı Saha Yapıldı

Karada Balık Satışları Başladı

ads

Etiketler: ABD, Anadolu Liseleri, Bir, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, çubuk medrese, Çubuk özel yurt, çubuk talebe yurdu, Çubuk Yurt, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu illeri, esnaf temsilcisi Veysel Söğüt, Etti, Ilk, Insanlar, Özden ABD, Özel Rasim Çelik Öğrenci Yurt, Özel Rasim Çelik Öğrenci Yurt Müdürü Yunus Gül, Sbs, Tercih

Serenay Sarıkaya Frikik
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Serenay Sarıkaya Sette Frikik Verdi01 ADANA SU41 KOCAELİ SU02 ADIYAMAN SU42 KONYA SU03 AFYONKARAHİSAR SU43 KÜTAHYA SU04 AĞRI SU44 MALATYA SU05 AMASYA SU45 MANİSA SU06 ANKARA SU46 KAHRAMANMARAŞ SU07 ANTALYA SU47 MARDİN SU08 ARTVİN SU48 MUĞLA SU09 AYDIN SU49 MUŞ SU10 BALIKESİR SU50 NEVŞEHİR SU11 BİLECİK SU51 NİĞDE SU12 BİNGÖL SU52 ORDU SU13 BİTLİS SU53 RİZE SU14 BOLU SU54 SAKARYA SU15 BURDUR SU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder