3 Ekim 2011 Pazartesi

Türk Heyet, ABD’de Yemek Duası Yaptı

Serenay Sarıkaya Kiminle Beraber ?
ads

AKSİYON GAZETESİ ~ 02 Ekim 2011 ~ GENEL, GÜNCEL, SİYASET, SON DAKİKA, YAŞAM

Türk Heyet, ABD’de Yemek Duası Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) başkenti Washington D.C’deki temaslarına ‘yemek duası’ damgasını vurdu.

Aralarında belediye başkanları, bürokratlar, belediye meclis üyeleri, halk Oyunları dans grubu ve gazetecilerin bulunduğu heyet, geldikleri Washington D.C’de ilk gün temaslarını ziyaretlere ayırdı. Öğle yemeği için başkentin ünlü İtalyan restoranlarından Carmine’ye giden Türk heyet, İtalya’nın ünlü yemeği makarnayı tercih etti. Yaklaşık 50 kişinin bulunduğu heyet, yemeği yapılan dua ile bitirdi. Yemek duasını ise Ankara İl Genel Meclisi’nin üyelerinden Selim Cerrah yaptı. Herkesin ‘amin’ dediği yemek duasına, heyetin ulaştırma görevini yapan Kamboçya, Liberya ve ABD’li şoförler de ellerini kaldırarak eşlik etti. Renkli görüntülerin oluştuğu yemek duasında, birlik ve beraberlik mesajları da verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Washington D.C Belediyesi ile kardeş şehri olması dolayısıyla kalabalık bir heyetle Türkiye’den ABD’ye çıkarma yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in öncülüğündeki heyette, Keçiören, Etimesgut, Gölbaşı, Ayaş, Bala, Akyurt, Çubuk ve Kalecik ilçe başkanları da yer aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in bulunmadığı heyet, şehir turunun ardından yemek için Washington D.C’nin ünlü mekanlarından bir İtalyan restoranına gitti. Yemeklerin ardından Ankara İl Genel Meclisi’nin Keçiören’den meclis üyesi ve aynı zamanda Eğitim Komisyonu Başkanı Selim Cerrah, yemek duası yapmak için ayağa kalktı. Restoranın diğer misafirlerinin şaşkın bakışları karşısında ‘amin’ diyen heyet, şehir turuna kaldığı yerden devam etti. Heyet, Beyaz Saray, Kongre Binası ve müzesi, havacılık ve uzay müzesini ziyaret etti.

THY, BAVULLARI 1 GÜN SONRA GÖNDERDİ

Öte yandan 30 Eylül’de yola çıkan heyette bavul krizi yaşandı. Türk Hava Yolları’nın (THY) Washington D.C seferini yapan uçakla bu şehre gelen heyettekilerden birçoğu bavullarının gelmediğini fark etti. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Ceylan, four meclis üyesi, bir gazeteci ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı FOMGET ekibinden 15 kişinin bavulu Washington D.C Havaalanı’na ulaşmadı. Havaalanı yetkilileri, fazla yüklemeden dolayı THY’nin diğer bavulları uçağa yüklemediğini bildirirken, bavulları gelmeyenler için tutanak tutuldu. Bavulların İstanbul ile Washington arasındaki seferlerden dolayı iki gün gecikmeyle geleceğini bildirmesi, bavulu gelmeyenlerin şaşkınlığını bir kat daha artırdı. Ancak Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan ve ABD’deki organizasyonu hazırlayan ANKET şirkEti, THY ile irtibata geçerek, bavulların bir gün gecikmeyle THY’nin Big apple seferiyle ulaştırılmasını sağladı. Sadece Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BELKA Genel Müdürü İbrahim Gülerce’nin ki ulaşmadı. ABD’de bulunan heyet, bugün Washington D.C’deki ‘Türk Kültürü’ festivali ile Ferhat Göçer’in konserine katılacak. Akşam ise Türkiye’nin ABD Büyükelçisi Namık Tan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kokteyle katılacak.

Related posts:

SİZİN İSTEDİĞİNİZ NEDİR?

Çubuk'ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

ads

Etiketler: ABD, ABD'deki organizasyon, Akyurt, Amerika Birleşik Devletleri, Amin, Ankara Belediye, Ankara belediye başkanları, Ankara Belediyesi, ankara büyükşehir belediyesi, Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Ceylan, ANKET şirketi, Ayaş, Bala, belediye meclis üyeleri, BELKA Genel Müdürü İbrahim Gülerce, Beyaz Saray, Birlik, bürokratlar, Carmine, Çubuk, Etimesgut, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, FOMGET, gazeteciler, Genel, Gitti, Gölbaşı, halk Oyunları dans grubu, havacılık, Heyet, ilçe başkanları, Kalecik, Kamboçya, Keçiören, Kongre, Kongre Binası, Liberya, Melih, müze, New York, renkli görüntüler, Selim, Tercih, THY, Türk Heyet, Türkiye'nin ABD Büyükelçisi Namık Tan, Uzay, uzay müzesi, Yapan, Yemek, Yemek Duası, Yola

Serenay Sarıkaya Frikik
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Serenay Sarıkaya Sette Frikik Verdi01 ADANA SU41 KOCAELİ SU02 ADIYAMAN SU42 KONYA SU03 AFYONKARAHİSAR SU43 KÜTAHYA SU04 AĞRI SU44 MALATYA SU05 AMASYA SU45 MANİSA SU06 ANKARA SU46 KAHRAMANMARAŞ SU07 ANTALYA SU47 MARDİN SU08 ARTVİN SU48 MUĞLA SU09 AYDIN SU49 MUŞ SU10 BALIKESİR SU50 NEVŞEHİR SU11 BİLECİK SU51 NİĞDE SU12 BİNGÖL SU52 ORDU SU13 BİTLİS SU53 RİZE SU14 BOLU SU54 SAKARYA SU15 BURDUR SU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder