27 Kasım 2011 Pazar

Avcılara Önemli Uyarı

Serenay Sarıkaya Kiminle Beraber ?
ads

AKSİYON GAZETESİ ~ 25 Kasım 2011 ~ GENEL, YEREL HABER

Avcılara Önemli Uyarı

Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneğinden Önemli Uyarıda bulundu.

Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Sedat Geniş, usulsüz avlanmalar yüzünden av hayvan nesillerinin tükendiğini belirtti.

Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Avcılar ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Sedat Geniş, usulsüz avlanmalar yüzünden av hayvan nesillerinin tükendiğini belirtti.

Dernek Geniş, usulsüz avlanmaların önüne geçilmesi gerektiğini bildirerek, özellikle kaçak avlanmanın sadece bıldırcın neslinin değil, diğer hayvanları da tehdit ettiğini ifade ederek denetimlerin sıkılaştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Göç zamanı olan bıldırcını, araçların farlarıyla avlayanların olduğunu iddia eden Geniş, “Bunun önüne geçilmesi lazım. İlçemizde avcı sayısı oldukça çok, ama izinli olan 2 HUNDRED kişi. Biz dernek olarak elimizden geleni yapıyoruz. Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne müracaat ettik ve gece av koruma ekipleri gelerek denetim yapıyor. konuya ilişkin köy muhtarlarıyla da sık sık görüşüyoruz ama yetersiz” dedi.

Geniş, kaçak avlanmanın alınan ücretlerin fazlalığından kaynaklı olduğunu öne sürerek, “Ücretler biraz daha aşağıya çekilirse kaçak avcılığın da bir nevi önüne geçilmiş olur” diye konuştu.

haberler.com

Related posts:

Çubuk’ta Ulaşım Sorunu

ads

Etiketler: Ama, ankara, Avcılar, Bunun, Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneği, Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Sedat Geniş, Dedi, denetim, Dernek, Diye, Eden, Gece, Genel, Güncel Haber, Haber, haberler, Hayvan, iddia, Koruma, Milli Parklar, Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Önemli Uyarı, Sedat, usulsüz

Serenay Sarıkaya Frikik
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Serenay Sarıkaya Sette Frikik Verdi01 ADANA SU41 KOCAELİ SU02 ADIYAMAN SU42 KONYA SU03 AFYONKARAHİSAR SU43 KÜTAHYA SU04 AĞRI SU44 MALATYA SU05 AMASYA SU45 MANİSA SU06 ANKARA SU46 KAHRAMANMARAŞ SU07 ANTALYA SU47 MARDİN SU08 ARTVİN SU48 MUĞLA SU09 AYDIN SU49 MUŞ SU10 BALIKESİR SU50 NEVŞEHİR SU11 BİLECİK SU51 NİĞDE SU12 BİNGÖL SU52 ORDU SU13 BİTLİS SU53 RİZE SU14 BOLU SU54 SAKARYA SU15 BURDUR SU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder