21 Eylül 2011 Çarşamba

Çubuk’ta A HUNDRED AND FORTY Geçici İşçi Alınacak

Serenay Sarıkaya Kiminle Beraber ?
ads

AKSİYON GAZETESİ ~ 21 Eylül 2011 ~ GENEL, YEREL HABER

Çubuk’ta ONE HUNDRED FORTY Geçici İşçi Alınacak

Çubuk belediyesi tarafından hazırlanan 2 proje İŞKUR tarafından onaylandı.

Hazırlanan proje kapsamında Çubuk Belediyesi’nde 3 ay boyunca İŞKUR aracılığı ile ONE HUNDRED FORTY geçici personel alınacağı bildirildi.

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İŞKUR ile Çubuk Belediyesi arasında yapılan ortak proje kapsamında ONE HUNDRED FORTY işsiz vatandaşın iş imkanına kavuşması için Belediye Başkanı Lokman Özden ile İŞKUR Ankara İl Müdürü Talip Altuğ arasında protokol imzalandı. Protokol gereği Park ve Bahçeler ile Fen İşleri müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere ONE HUNDRED FORTY geçici personel alınacak.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yaptığı açıklamada, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) Projesi kapsamında ücret ve sigortaları İŞKUR tarafından ödenmek üzere belediye bünyesinde çalışmak isteyenlerin 30 Eylül 2011 tarihinde yapılacak olan kura çekim tarihine kadar Belediye Ak Masaya gerekli belgelerle birlikte şahsen başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.

Çubuk Belediyesi tarafından yapılan 2 projenin daha İŞKUR tarafından onaylandığını ifade eden Özden, “İŞKUR’la yaptığımız protokol çerçevesinde 06 Ekim – 06 Ocak tarihleri arasında 3 ay süreyle A HUNDRED AND FORTY personel istihdam edeceğiz. Çalıştırılacak personellerden 40′ı belediyemizin Fen İşlerinde yol, kaldırım ve kanal bakımlarında, ONE HUNDRED personel de Park ve Bahçelerde ağaçlandırma, park yapım, bakım ve onarımında görev yapacaklar. Belediyemiz bünyesinde 3 ay süreyle istihdam edilecek söz konusu işçilerin SSK primleri ve alacakları asgari ücretten İŞKUR tarafından karşılanacak. Belediyemizde istihdam edilecek A HUNDRED AND FORTY kişi için İŞKUR temsilcilerinin huzurunda kura çekimi yapılacak. Sayı 140′ın altında olursa başvuranlar işbaşı yapacak. İŞKUR’a kaydı bulunanlar bu imkandan yararlanabilecekler. Kaydı olmayanlar ise Belediye Ak Masa Birimi’ne başvurduklarında biz İŞKUR’a kayıtlarını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

İŞKUR projesi kapsamında belediyede istihdam edilecek personelin, 18 yaşını bitirmiş olması gerektiğini belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden,

“İŞKUR’un düzenlediği mesleki eğitim kurslarına katılmamış olmak, herhangi bir yerde sigortalı olarak çalışıyor olmaması, çalışılmasa da pirim yatırılmıyor ve kuruma kayıtlı işsiz olmaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Related posts:

* Ankara Konya Arası Yolculuk Yüksek Hıza Kavuştu

Esenboğa Havalanın da EIGHTY Kg “İnsan Saçı" Yakalandı

Çubuk’tan İstifa Haberi

ads

Etiketler: ankara, ankara haber, Asgari, bahçeler, Çubuk iş ilanı, Çubuk işçi alımı, Çubuk İŞKUR, Çubuk’ta ONE HUNDRED FORTY Geçici İşçi Alınacak, Eden, işçi alımı, İŞKUR Ankara İl Müdürü Talip Altuğ, istihdam, Lokman, Masaya, Ocak, Ortak, personel, Protokol, Talip, Toplum, Toplum Yararına Çalışma Programı, TYÇP

Serenay Sarıkaya Frikik
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Serenay Sarıkaya Sette Frikik Verdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder