30 Eylül 2011 Cuma

Yaşasın Camiye Gidiyorum

Serenay Sarıkaya Kiminle Beraber ?
ads

AKSİYON GAZETESİ ~ 30 Eylül 2011 ~ GENEL, GÜNCEL, SON DAKİKA, YAŞAM, YEREL HABER

Yaşasın Camiye Gidiyorum

Diyanet İşleri Başkanlığı, bu yıl ”Cami ve Çocuk” temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Kocatepe Camisi avlusunda çocukları ağırlayacak.

Hafta dolayısıyla ”Yaşasın Camiye Gidiyorum” sloganıyla başlatılan Cami ve Çocuk Buluşması etkinliklerinin ilk gününde, Hacivat Karagöz, Çocuk Mehteran, havai fişek ve lazer gösterilerinin yanında minikler, Keloğlan, İbiş, Arap Bacı, Pişekar ile bir araya gelecek.

Pamuk şeker, Osmanlı macunu ve şerbet dağıtımının yapılacağı programda, çocuklardan oluşan ”Grup 571” konser verecek. Kur’an ziyafetinin de sunulacağı etkinliğin ilk günü, akşam saat 20.30′daki Türk Tasavvuf Musikisi konseriyle son bulacak.

İkinci günde Kocatepe Camisi Konferans Salonu’nda düzenlenecek ve Prof. Dr. Muhammed Şevki Aydın’ın yöneteceği panelde ise ”Cami ve Çocuk Buluşması”, ”Camide Çocuğun Ruh Dünyası”, Çocuk İçin Bir Yaşam Olarak Cami”, ”Mescid-i Nebevide Çocuk Olmak” konuları ele alınacak.

Related posts:

AK Parti Esnaf Komisyonu'ndan Özden'e Ziyaret

Platform “Gazi Üniversitesini Bırakmayız”

ads

Etiketler: Arap, Arap Bacı, Bu, bu yıl, Cami, Cami ve Çocuk, Cami ve Çocuk Buluşması, Camide Çocuğun Ruh Dünyası, Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Çocuk İçin Bir Yaşam Olarak Cami, Çocuk Mehteran, Diyanet İşleri Başkanlığı, Gelecek, Hacivat Karagöz, Hafta, Havai, havai fişek, İbiş, Ilk, Keloğlan, Kocatepe Camisi, Kocatepe Camisi Konferans Salonu, konferans, Lazer, lazer gösterileri, Mescid-i Nebevide Çocuk Olmak, Muhammed, Osmanlı macunu, pamuk şeker, panel, Pişekar, Prof Dr, Prof. Dr. Muhammed Şevki Aydın, şerbet, slogan, Tasavvuf, tema, Türk Tasavvuf Musikisi, Yaşasın Camiye Gidiyorum

Serenay Sarıkaya Frikik
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Serenay Sarıkaya Sette Frikik Verdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder